logoFilosofischGesprek-roodr.png

Wat zeggen anderen over Marjon?

“Marjon heeft een goed luisterend oor, en heeft bruikbare tips gegeven. Bedankt hiervoor.”

“Met Marjon kon ik heel goed praten over mijn probleem. De gesprekken hebben mij enorm geholpen. Ik voelde mij zeer op mijn gemak bij haar.”

“Marjon wist met de juiste vragen en antwoorden te komen. Door haar ervaring en brede visie kreeg ik het inzicht om mijn problemen op te lossen. Ze verwees me vervolgens naar een juiste gezinstherapeut te vinden. Hier hebben we erg veel aan gehad.”

“Marjon straalt rust uit en komt over als zeer betrouwbaar en betrokken. Dit gaf mij het vertrouwen om mijn gedachten en issues open te bespreken. Ze gaf handige en praktische tips.”

“Als ik bij Marjon ben dan kom ik helemaal bij. Ze maakt me rustig en kalm en zet zich helemaal in voor mij. Ik ben weer rustiger geworden en ben mezelf. Zit weer lekker in mijn vel.”

“Door gesprekken met Marjon kan ik de situatie beter aan. Ook gaf zij mij handvatten in de vorm van boekjes,spel en kopieën. Ik ben daar heel erg door geholpen en haar heel erg dankbaar voor.”

“Ze heeft me alle tijd en ruimte gegeven om mijn verhaal te doen en mijn emoties te tonen. Dat was al een geweldige ervaring. Daarna reikte ze me middelen aangereikt om met de situatie om te gaan.”